2015-09-28 07:49:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nem ura a helyzetnek

Napi horoszkóp szeptember 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars és a Jupiter az ön munkát jelző területén állnak: most újult erővel vetheti bele magát a feladatokba. Használja arra a lendületét, hogy rendezi az eddig halogatott ügyeit, és szakítson időt az üzleti kapcsolatai ápolására is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A horoszkópjában a szerelem területén áll a Jupiter. Ön nagyon megértő, de ha megsérti valaki, azt sohasem felejti el. Nem is tudja elképzelni, hogy mivel szolgált rá a képtelen vádakra, és könnyen kiszaladhat a száján valami, amit később megbán.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Gyanús, vihar előtti csendet érezhet maga körül. Mielőtt letámadná a párját, vizsgálja meg saját magát is: lehet, hogy csak túlságosan élénk a fantáziája...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Jupiter a kommunikáció területén állnak. Sikeresnek látszik ez a nap. A munkahelyén elismerik, a főnöke is megdicséri, és otthon is minden rendeződik. Alkotó ereje este sem hagyja pihenni, új megoldásokon töri a fejét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars és a Jupiter a pénzügyeket jelző területen állnak a horoszkópjában. A munkahelyén, vagy a baráti körében több szó esik majd a napi politikáról, amely alaposan megosztja a jelenlévőket. Ne keveredjen veszekedésbe!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai reggel gondterhelten indul, a telefon állandóan csörög, képtelen koncentrálni. Mire sikerül összeszednie a gondolatait, újabb hívás zavarja meg. Vagy kapcsolja ki a telefonját, vagy ebédidőben tegyen egy sétát, hogy megnyugodjon.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha úgy érzi, nem ura a helyzetnek, és kisiklik a kezéből az irányítás, kérjen meg valakit, hogy vegye át a vezető szerepet. Inkább tegyen így, mint hogy felügyelet nélkül hagyja az ügyeit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vannak néhányan ön körül, akikre sajnos már nem számíthat, a baráti körének összetétele is változásnak indult. Az előrelépésre, fejlődésre megvan a lehetősége, ha a megfelelő emberekkel lát neki a közös munkának.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha ön azok közé az emberek közé tartozik, akik valamilyen alkotó tevékenységet folytatnak, ma különösen sikeres napra számíthat. Ha vállalkozó, akkor jövedelmező üzlet nyélbeütésére van kilátása.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma jól gondoljon át mindent, nehogy elhamarkodottan ítéljen. Könnyen előfordulhat, hogy rosszul minősít egy ügyetlen közeledést, és ezzel el is vág minden lehetőséget mások előtt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha tetszik önnek, ha nem, mások pénzével kell foglalkoznia. A munkahelyén rendeződnek a dolgai, és már-már ön is elhiszi, hogy van kiút a legmélyebb gödörből is. Nos, ha képes hinni önmagában, akkor van – de csakis akkor.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehet, hogy nem is tud róla, de önnek is vannak ellenségei. Felmondás, lemondatás, kizárás, fegyelmi, felfüggesztés, ezek a szavak lengenek a levegőben. Bízza magát egy jó ügyvédre, így elkerülheti a későbbi önvádat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: